Şehit Kaymakam Rahmi Bey İlkokulu

Vizyon: Yerel ve ulusal ortamlarda mensubu olmaktan övünç duyulan vereceği eğitim-öğretim, elde edeceği başarılar ve yetiştireceği öğrencilerle ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmasında katkıda bulunacak lider bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı, idealist, çalışkan, kendine güvenen, ahlaklı ilkeli ve dürüst, sorumluluk sahibi, çevresine güven veren, önce ülkem diyebilen, hoşgörülü ve ölçülü, iletişimci ve kültürlü, zamanı iyi kullanan geleceğimize emin adımlarla ilerleyen sağlam karakterli öğrenci yetiştirmektir.

Başarılar: Çocuk oyunları şenlikleri il ve ilçe şampiyonluğu. Öğretmenler günü turnuvası ilçe şampiyonluğu.

Saatler: 09:00 - 15:15 15:30-17:30 ARASI KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR.
Isınma: Jeotermal
Yabancı Dil: İngilizce (English)
Servis Bilgisi: Kurumumuza ait servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Çocuk oyunları,Jimnastik ve judo sporları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BİGEP Projesi bu kurumda yürütülmektedir. eTwinning , MUTLU AİLE MUTLU ÇOCUK,Temel Eğitimde 10000 Okul ve Sıfır Atık projeleri bu kurumda yürütülmektedir.

Telefon - 0 (266) 762 18 31

WEB - https://skrbio.meb.k12.tr

Adres - MALKOÇ MAH. ŞEHİT RAHMİ BEY CAD. ŞEHİT RAHMİBEY İLKÖĞRETİM SİTESİ ŞEHIT KAYMAKAM RAHMI BEY ILKOKULU BLOK NO 4 GÖNEN / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Normal eğitim öğretim

Yerleşim Yeri - Şehir merkezindedir.

Ulaşım Toplu ulaşım araçları sık sık okulun çevre yollarından geçmektedir. Öte yandan merkezde yer alması nedeniyle eğitim bölgesinden yürüyerek gelinebilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulaşım Balıkesir il merkezine 89 km uzaklıkta olan okulumuz Gönen ilçe merkezinde bulunmaktadır.